У Львові на території житлового масиву Левандівка з’явився педофіл.
Про це у соціальні й мережі фейсбук розповіла львів'янка Tatyana Kiseleva на сторінці спільноти “Чим живе Левандівка”.
Так, стало відомо, що у Львові на Левандівці чоловік намагався заманити 11-річного хлопчика до свого автомобіля. Інцидент мав місце поблизу території школи №67 у Львові. Хлопчик зміг втекти від чоловіка, який після вмовлянь і демонстрації гаманця, намагався вхопити дитину за руку.

Ілюстративне фото

"Зі слів дитини, коли він гуляв на вулиці ( біля 67 школи ) до нього під’їхав автомобіль Mitsubishi темно синього кольору, за кермом якого був старший мужчина, лисий , доволі повний і показуючи гаманець жестами показував аби він сів до авто. Дитина відповіла, що ні. Потім цей мужчина відкрив двері і намагався вхопити дитину за руку, " – зазначає львів'янка.
Львівським батькам варто поговорити зі своїми дітьми, щоб вони були обачними в такій ситуації й за будь-яких обставин не піддавались маніпуляціям і грошовим винагородам.

Скріншот

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще