На Львівщині зловмисник підпалив дільничий пункт поліції. На щастя постраждалих у результаті цієї події немає.

Читайте Знай в Google News!

Про це інформує Поліція Львівської області.
Так, стало відомо, що у суботу, 12 грудня, близько 20.00 сталось займання у дільничному пункті поліції у місті Новояворівськ. На вказане місце оперативно прибули рятувальники ДСНС та ліквідували пожежу.

Фото Національної поліції

Внаслідок події були частково пошкоджені одне з вікон та підвіконня будівлі. Постраждалих внаслідок займання немає, дільничний пункт був зачинений. Як з'ясувалося, займання сталось внаслідок того, що невідомий чоловік розбив вікно та кинув у приміщення димову шашку.
Причетним до підпалу виявився 27-річний місцевий мешканець. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до десяти років.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські малолітки ледь не спалили багатоповерхівку зі сплячими мешканцями: "зібрали в купку і чиркнули запальничкою"

Як повідомляє портал Знай харків'янка перетворилася на живий Смолоскип у власному будинку: "вискочила з палаючим волоссям"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай писав, що У Харкові спалахнув ринок з людьми, порушення карантину вилізло боком: "біжіть, горимо!"