"Le Маршрутка" продовжує подорожувати Україною. Жага пригод занесла Лесю Нікітюк і водія Богдана Богдановича в містичні гори. Ведуча досліджувала Закарпаття і натрапила на двох людей, які крутилися біля корита.

Читайте Знай в Google News!

"Коли я побачила конструкцію здалеку, то подумала, що це ZipLine – переправа на страховці, – згадує ведуча. - Але зблизька зрозуміла, що це підвішене корито. Виявилося, що замість мосту в цьому селі є така переправа. Місцеві зібрали в купу старі рейки, шини, дроти і зробили геніальну конструкцію.

Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

Переправа знаходиться в селі Нижній Бистрий. Користуються нею і молоді жителі, і ті, кому вже далеко за 70. Спробувала пролетіти над річкою і Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Це корито таке тверде. Було дуже страшно летіти. Думала, що впаду звідти прямо в річку, – згадує ведуча. - А тепер уявіть, що так місцеві щодня переправляються на інший берег. Захотіли хліба-сіли в корито і полетіли за ним.

Богдан Богданович В Лесі в кориті побачив казковий образ.

"Вона мені нагадувала відьму в ступі", – посміхнувся він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк стане наступною "Холостячкою", ведуча в розкішному міні видала свої плани.

Як повідомляв Знай.uа, Нікітюк відрізала коханому гідність і поскаржилася на всю країну.

Також Знай.uа писав, що Нікітюк в екстремальному міні потерлася попою об шикарну блондинку.