Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в соціальній мережі в Instagram, де останнім часом періодично ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставляла зворушливу серію кадрів, трепетно привітавши свого молодшого сина Табріза з 5-річчям, яке хлопчик відсвяткував 8 грудня.

Читайте Знай в Google News!

А зараз Ірина Білик поділилася фотографією, на якій постав несподіваний подарунок від співачки Наталії Могилевської. "Приємно отримати напередодні свят несподіваний і дуже красивий подарунок! Дорога Наташенька @nataliya_mogilevskaya , я шалено щаслива і буду готувати у відповідь сюрприз! Здійснення мрій, чудес і звичайно ж Любові тобі моя улюблена подружка!",- написала виконавиця у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На фотографії зображені ніжні туфлі модного українського бренду the Coat by Katya Silchenko. "Дуже красиво. Як для принцеси... Ні. Для королеви. У мене на сторінці теж багато взуття для нас, Корольов", "Катя чемпіон))))))", "Вітаю з подаруночком", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Білик показала свою нову "пластику" до Нового року: "Нарешті губи з'явилися"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Білик ніжно привітала головного чоловіка у своєму житті: "Юрочка, дорогий!"

Знай.ua писав, Ірина Білик влаштувала 5-річному синові розкішний день народження, невістка допомогла: "Прекрасний малюк"