Популярний український телеведучий, автор тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров анонсував спеціальний випуск, присвячений 10-річчю програми. Його можна подивитися на каналі "1+1" і в мережі.

Читайте Знай в Google News!

"Журналістика і подорожі – мій "наркотик". Питання "на скільки мене ще вистачить" поверталося не раз, але ось 11 грудня 2020 року програмі виповнюється 10 років. Здається, ще вчора незграбно вимовляв перші фрази в камеру. Немає відчуття, що це було так давно.

До ювілею програми ми підготували спеціальний, ювілейний випуск, який вийде сьогодні о 22-45 на 1+1. Згадаймо, як все починалося. Я покажу кадри, які раніше показувати соромився. Ми з оператором Олександром Дмитрієвим розповімо, що залишилося за кадром. А ще покажемо, як склалася доля улюблених героїв.

Наприклад, зараз я регулярно спілкуюся з альбіноскою Фрідою з Танзанії. Як вона сьогодні? А що з Яйою – дівчиною з Японії, яка намагалася звести рахунки з життям, випадково зустрілася з нами і піднялася на Фудзіяму? Я щасливий, що разом з вами входжу в нову "десятирічку" Світу навиворіт", - написав Комаров у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Дмитро Комаров поділився враженнями від чаю за 10 000 доларів: "З третього ковтка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" спробував китайський чай і знайшов спосіб розбагатіти: "Дорожче квартири".

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров розповів, як провів ніч у Внутрішній Монголії в Китаї, де буває 50-градусний мороз.