Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників зворушливим сімейним фото з весілля з чоловіком Владом Топаловим в Сорренто, Італія, позуючи в розкішній білосніжній сукні з маленьким сином Мішею на руках. Так, артистка трепетно привітала малюка з його 2-м днем народження, який дружна сім'я відсвяткувала 5 грудня, а також зазначила, що роки пролетіли зовсім непомітно.
Варто відзначити, що раніше в ЗМІ з'являлися чутки про те, що Регіна і Влад збираються подавати на розлучення, проте, здається, це виявилися лише чутки. У пості зіркова матуся зазначила, що дуже кохає свого чоловіка і тепло подякувала йому за кращу пригоду в її житті.

"2 роки пролетіли непомітно!
Моє життя перекинулося з ніг на голову, хоча мені здавалося, що крутіше бути не може, я помилялася! З появою сина ми з @vladtopalovofficial стали ніби цілими.
Географія нашої крихітної сім'ї розширилася до безкрайньої Всесвіту! Спасибі тобі, Рідний, за це щастя, за те, що показав Регіні-мандрівниці найкращу пригоду в світі!
Ти - моє відкриття! Наш син - диво! Люблю вас обох безмежно! ❤️
З днем народження, Михайло Владиславович!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.