Чинний міський голова Львова підчепив коронавірус, тому поки що змушений працювати дистанційно.
Читайте Знай в Google News!
Про це Андрій Садвий повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Так, у понеділок, 7 грудня мер Львова повідомив, що підчепив коронавірус. Наразі міський голова почувається добре, тому працює онлайн.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

"“Позитивний” ПЛР – несподіваний подарунок до Дня місцевого самоврядування. Але колись це мало статись. Вчора відчув незначну слабкість і першіння в горлі. Зранку здав аналізи – результат ви вже знаєте. Температури немає, тому працюю онлайн, поки мій лікар це дозволяє", - зазначив він.

Також мер Львова перепросив у своєї дружини за те, що вечеря до дня Катерини відбудеться онлайн, щоб не наражати її на небезпеку.

"Катерина, вибач, але святкова вечеря сьогодні теж через ZOOM. Так твій День Ангела ми ще не святкували І звісно хочу подякувати всім причетним до місцевого самоврядування. Я точно знаю, що поки я на ізоляції, місто працюватиме без зупину, бо у Львові працюють найкращі менеджери. Про таку команду і підтримку можна тільки мріяти!", - підсумував Садовий.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Андрій Садовий вчетверте склав присягу міського голови Львова.

Як повідомляв портал Знай.uа, Садовий спустив 16 мільйонів "на штукатурку" в міськраді, Галичани киплять.

Також Знай.uа писав, що легендарну "Арену Львів" взяла в жіночі руки молода киянка.