Львів'яни скаржаться на купи сміття та непотребу біля Винниківського лісу, які просто валяються на узбіччях.
Читайте Знай в Google News!
Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Світлана Суздалева.
Так, одна з львів'янок під час прогулянки з собакою помітила купи непотребу неподалік Винниківського лісу за геріатричним пансіонатом. Її не на жарт обурив цей факт, адже ліс засмітили прості львів'яни.

"Звісно, це все Садовий наробив. Ну і собаки зас*али. Ще мені цікаво було б подивитися на тих гомо еректусів, завдяки яким в глибині лісу можна знайти старі унітази або меблі. Просто заздрю їхньому ентузіазму. Думаю, вже недалеко той день, коли ми отримаємо від природи таке алаверди, таку "атвєточку", що прозріють усі, але буде надто пізно", - зазначила вона.

Скріншот

Львів'янка відмітила, що не розумує тих, хто отак просто засмічує середовище навколо себе у той час, коли інші намагаються привести все до ладу.

"Я ось реально хочу зрозуміти: цей поділ на тих людей, що намагаються навколо себе зробити порядок і красу, що займаються благодійністю, допомагають ближньому, і тих, хто здатний тільки ламати, плюндрувати, нищити все навколо і знущатися над слабішими за себе відбувається ще в утробі матері?", - підсумувала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі викинули ялинку з минулого року, біля смітника регіт

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", жорстокі пильщики залишили без цивілізації тисячі українців

Також, "Знай.uа" писав, що запоріжцям розповіли, у скільки їм обійдеться головний символ Нового року