Андрій Садовий вчетверте склав присягу міського голови Львова.
Читайте Знай в Google News!
Так, стало відомо, що у п'ятницю, 4 грудня на пленарному засіданні Львівської міськради Андрій Садовий вчетверте склав присягу міського голови Львова, передає "032.ua".
Андрій Садовий урочисто зачитав присягу, а після цього новообраний мер оголосив хвилину мовчання для вшанування пам’яті тих, хто загинув, захищаючи Україну.

Андрій Садовий, скріншот із відео

Очільник міста подякував усім львів’янам, які прийшли на вибори та обрали владу на наступні 5 років. Андрій Садовий зазначив, що ця каденція буде каденцією особливих викликів: це і пандемія коронавірусу, підтримка медиків і забезпечення їх усім необхідним, і вакцинація від цієї хвороби, яка чекає на усіх, і російсько-українська війна, яка нікуди не поділася.

“Я переконаний, що ми з вами маємо дуже великий історичний шанс зробити цю каденцію каденцією процвітання, щоб про наші суперечки в майбутньому розказували гіди у байках і легендах. Я бажаю усім нам багато добра та мудрості, перед нами велика дорога, яку ми зобов’язані пройти разом”, - резюмував Андрій Садовий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Новий Рік 2021: найцікавіші традиції в різних країнах

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Кернес залишить харків'ян без новорічної ночі: "досить ярмарку"

Також "Знай.uа " писав, що Кличко готує киянам сюрприз на Новий рік: як зустрінемо 2021-й