У центрі Львова забудовник без дозволу звів багатоповерхівку, яка заважає жити мешканцям найближчих будинків. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, будинок в центрі міста забудовник звів без жодних дозвільних документів. За словами мешканців міста, скандальна одинадцятиповерхівка по вулиці Підмурній, 5, вже почала розсипатися. У дворі будинку – бруд і безлад, про навколишню територію ніхто не дбає.

«Його працівники зневажливо ставляться до мешканців сусідніх будинків, паркують автомобілі на проїзній частині, чим утруднюють рух, а вантажні автомобілі, які заїжджають в нами облаштований двір, руйнують та забруднюють інфраструктуру. На прохання переставити машини у спеціально відведені для цього місця відповідають лайкою та ненормативною лексикою», - обурюється автор посту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Нічого, зараз Суперсадовий вдягне синє трико, на нього червоні стрінги, і прилетить, порішає. Років через 5, перед наступними виборами», - саркастично жартують львів’яни.

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею - продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.