Вже незабаром всі господині нашої країни почнуть ламати голову, що б такого приготувати на святковий новорічний стіл.

Адже напередодні Нового року не хочеться весь день стояти біля плити, а хочеться насолоджуватися святом і чарівною атмосферою.

Саме тому пропонуємо вашій увазі кращий рецепт смачного запеченого м'яса. Хитрість полягає в тому, що м'ясо можна заздалегідь підготувати з вечора і скласти в форму для запікання. А за годину до святкової вечері відправити в духовку і таким чином приготування головної новорічної страви не займе у вас багато часу.

Інгредієнт:

Свинина -700 г
Сіль і перець
Цибуля - 1 шт.
Оливки – 100 г
Мариновані гриби - 150 г
Сир – 100 г
Яйця - 1 шт.
Майонез - 2 ст. л.
Рослинна олія для змазування дека

Спосіб приготування:


М'ясо нарізати на шматочки, як на відбивні. Потім відбити з двох сторін. Посолити і поперчити.

Одну цибулину середнього розміру нарізати тонкими півкільцями, оливки - кільцями. Мариновані гриби, якщо занадто великі, розрізати навпіл.

Деко змастити рослинною олією. Викласти шматочки м'яса. На кожен шматочок м'яса викласти гриби, потім оливки і ріпчасту цибулю. Сир натерти, змішати з яйцем і майонезом. Розподілити сирну масу на м'ясо. Запікати 40 хвилин при 200℃.

Приємного апетиту!

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматного ласощі практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу мало. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.uа" писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.