Донеччанка подякувала львів’янці, яка дала дозвіл на пересадку серця свого чоловіка її чоловікові.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно львів’янка (прізвище не розголошується) дала дозвіл на пересадку серця свого чоловіка іншому чоловікові, 36-річному мешканцеві Костянтинівки на Донеччині. Донором серця став 28-річний чоловік, який переніс інсульт. Вагітна дружина, мама та сестра підписали згоду на трансплантацію.

Хірургічна операція, фото Pxhere
Хірургічна операція, фото Pxhere


Дружина врятованого чоловіка Валерія Козачок висловила свою вдячність сім’ї донора у Facebook. При цьому жінка пообіцяла берегти серце, яке є важливим для обох жінок.

Фото: facebook Валерія Козачек

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


“Шановна родина донора, на жаль ми не знаємо Ваших імен та імені нашого донора, Ви, як невідомий солдат. Не має дня, щоб я про Вас не думала. Я хочу Вам висловити подяку за життя свого чоловіка.

Якби не Ви, в найближчий час серце мого чоловіка зупинилося б, і я відчувала б всю ту біль, яка зараз з Вами. Ви врятували не тільки його життя, а ще й моє. Ви зберегли батька дітям! Те, що я відчуваю – це більше, ніж вдячність! Я пишаюсь Вашим вчинком. І водночас мені соромно за своє щастя.

Звертаючись до дружини нашого донора, я хочу побажати Вам міцного здоров’я, сил та обов’язково стати щасливою! Якщо у вас з’явиться бажання розкрити імена або поспілкуватися, ми дуже зрадіємо", - зазначила вона.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вагітна львівянка втратила чоловіка і врятувала життя трьом людям: "Хочу, щоб його серце продовжило битися!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львівській області 11-річна дівчинка ледь не загинула, проковтнувши канцелярський гвоздик.

Також Знай.uа писав, що Сергій Калитюк вижив після чотирьох куль у спину щоб жити щасливо і своїм прикладом надихати інших.