Відома телеведуча і актриса Ольга Сумська продовжує дивувати шанувальників незвичайними фото в соціальних мережах. На цей раз вона показала, як займається «магією» будинку під тріск дров в каміні.

Як виявилося в сторіз Instagram Ольга Сумська опублікувала відео, в якому поділилася тишею в будинку і тріском вогню в каміні. Актриса заворожила шанувальників розповіддю про те, чим вона займається довгими зимовими вечорами.

Актриса продемонструвала красиву книгу з казками в незвичайній палітурці. Також вона показала вогонь в каміні і постала на відео сама в яскраво-червоній сукні і не менш яскравому макіяжі.

Ольга Сумська показала, чим займається зимовими вечорами Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що відома українська актриса Ольга Сумська несподівано попросила про допомогу, правда, не для себе. Актриса намагається прилаштувати в новий будинок і сім'ю кішку Балерину. Актриса опублікувала фотографію красивого рудого кота з проханням взяти його додому в тепло.

Виявляється, власниця цієї чудової звірятка в жовтні померла і тепер нікому піклуватися про її вихованців. Звірятко звуть Балерина і Сумська просить прихистити осиротілу кішку.

Також Знай повідомляв, що Ольга Сумська завоювала славу кілька десятиліть тому. Вона з'являється на публіці і кожен раз викликає захват. Її зовнішність ідеальна, а макіяж бездоганний завжди. Однак актриса теж людина, тому вирішила продемонструвати себе без прекрас.

Нещодавно Знай передавав, що популярна українська актриса Ольга Сумська зізналася, що шкодує про те, що не народила третього малюка.