Всі ми любимо смачно поїсти, але готувати кулінарні шедеври не завжди є час і кулінарний талант. У такому випадки підійдуть смачні, але дуже прості страви.

Читайте Знай в Google News!

Пропонуємо вам приготувати "царські котлети", які не залишать байдужими нікого. Ці котлетки завжди виходять пишними, рум'яними і з неймовірно ніжним смаком. Їх приготування не займе у вас багато часу, а їх смак подарує вам максимум задоволення.

До того ж такі котлетки можна зробити про запас, і заморозити. Тоді у вас завжди буде під рукою ідеальна вечеря.

Інгредієнт

Курка (філе, ніжки) 800 г
Вершкове масло 100 г
Хліб білий 150 г
Вершки 3 ст. л.
Яйця 3 шт.
Цибуля 2 шт.
Часник 2 зубчики
Перець 0,5 ч. л.
Сіль 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

Цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо. Цибулю і часник обсмажуємо на розігрітій олії до м'якості.
Знімаємо шкірку і м'ясо з кісток. Зрізаємо скоринку з хліба. М'якуш замочуємо в вершках, а скоринку ділимо на дві частини: одну нарізаємо дрібним кубиком і підсушуємо в духовці, а іншу заморожуємо і потім натираємо на тертці.

Пропускаємо куряче м'ясо, хліб і цибулю з часником через м'ясорубку. Додаємо сіль і перець. Вимішуємо фарш руками, потім загортаємо в харчову плівку і відбиваємо об стіл. Кладемо фарш в холодильник на 20 хвилин.

Натираємо заморожене вершкове масло і додаємо в фарш. Знову відправляємо фарш в холодильник на 5 хвилин. Збиваємо яйця.

Формуємо з фаршу котлети. Опускаємо кожну котлету спочатку в збиті яйця, потім в дрібну хлібну паніровку, знову в яйця і обвалюють в сухариках.

Обсмажуємо котлети в розігрітій олії до золотистого кольору, а потім доводимо до готовності в духовці при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин.

Приємного апетиту!

Популярні новини зараз

Юрій Нікітін розповів, як балує дружину Ольгу Горбачову: "Це дорожче за всі прикраси"

Леся Нікітюк показала, як виглядала в 18 років: "Накладні вії і іконка"

Дворазовий чемпіон світу переїхав пішохода: помер у "швидкій"

Настя Каменських зізналася в проблемах із зайвою вагою і показала фото: "Багато років соромилася"

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що інфляція і затримки зарплат в 90-х змушували жінок викручуватися і придумувати страви з нічого. Пропонуємо рецепти декількох страв, які були популярні за часів СРСР.

Також Знай, що до новорічного столу можна приготувати яблучну шарлотку з мандаринами.

Нещодавно Знай, як створити домашні грінки з незвичайним смаком.