У Львові у Архикатедральному Соборі св. Юрія виставлять унікальну ікону Пресвятої Богородиці, на якій Пресвята Діва усміхається.

Читайте Знай в Google News!

Варто зазначити, що Вифлеємська Чудотворна ікона — це єдина із прославлених ікон Божої Матері, на якій Пресвята Діва усміхається, тоді як традиційно в іконографії Богородиця зображується серйозною, скорботною або замилуваною, повідомляє "Depo.Львів".

Фото: Львівська міська рада


Цю ікону виставлять у неділю, 29 листопада, по завершенню Божественної Літургії об 11:00 в Архикатедральному Соборі св. Юрія.

Також з нагоди початку Різдвяного посту, у суботу, 28 листопада, о 17:00 год в Архикатедральному Соборі св. Юрія, під час Всенічного Бдіння, Високопреосвященний Ігор, Митрополит Львівський, запалить Вифлеємську лампаду. Ця лампадка буде стояти протягом усього Різдвяного посту.

Протягом Різдвяного посту в Архикатедральному соборі св. Юрія щодня служитиметься Молебень до Пресвятої Богородиці перед іконою Вифлеємської Матері Божої:

з понеділка по п’ятницю ― після Божественних Літургій о 10:00;
у суботу ― після Божественної Літургії о 10:00;
у неділю ― після Божественної Літургії об 11:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що на Рівненщині парафіяни кинулися в річку заради Бога, наплювавши на китайський вірус

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові легендарний цирк Муссурі перетворюється на руїну - його обожнювали Шаляпін, Висоцький і чарівна Дункан

Також портал "Знай.ua" писав, що під Дніпром попов підловили на лютій обдиралівці парафіян: "зі своїм не можна"