У Львові співробітники охоронної служби затримали дівчину, яка малювала графіті телеграм-каналів з наркотиками на фасаді суду.

Читайте Знай в Google News!

Так, стало відомо, що у ніч на 23 листопада у Львові співробітники Служби судової охорони затримали дівчину, яка наносила на фасад будівлі районного суду міста графіті з назвою телеграм-каналів та сайтів, на яких можна придбати наркотичні речовини. Про це повідомляє пресслужба ССО.

Фото Національної поліції Львівщини


«Співробітники Територіального управління служби судової охорони у Львівській області, що несли службу з охорони і забезпечення безпеки Личаківського районного суду міста Львова, побачили через камери відеоспостереження молоду дівчину, яка наносила графіті на фасад будинку суду», — йдеться у повідомленні.

Після затримання дівчину передали представникам Національної поліції України. Наразі ведеться слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові патрульні поліцейські врятували життя важкохворій жінці.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові п'яні дружки Порошенка влетіли в під'їзд на позашляховику.

Також Знай.uа писав, що у Польщі під час затримання копами помер українець.