У Львові патрульні поліцейські врятували життя важкохворій жінці. Про це повідомляє управління місцевої поліції.

Як зазначається, у п’ятницю, 20 листопада, ввечері близько 20:30 до патрульних першого батальйону на вулиці Луганській звернувся по допомогу чоловік, який був за кермом автомобіля “Mercedes-Benz”.

Чоловік повідомив, що його пасажирку необхідно терміново доставити до онкологічної лікарні. За його словами, жінка важкохвора і, якщо за 10 хвилин їй не вколоти необхідні препарати, вона може померти.

Двоє патрульних інспекторів, Ярослав Романишин та Дмитро Войтович, оцінили ситуацію і пересвідчилися, що жінка дійсно перебуває у важкому стані.

Правоохоронці терміново увімкнули спецсигнали і з вказівками водіям, які передавали через гучномовець, за декілька хвилин супроводили машину із хворою жінкою до лікарні, розташованої на вулиці Гашека.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«Молодці, так треба людям допомагати, щоб люди вас не боялися, а дякували вам», - пишуть одні містяни.

«Дивно, що те, що називається людяністю, ми роздуваємо до героїзму. Сумно, що нашу поліцію нема за що більше хвалити, тільки от за те, що вони раз в сто років роблять гідний людини вчинок», - дивуються інші.

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу.

Як повідомляв портал Знай, малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, Знай писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині