У Львові розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому та не повернувся.

Читайте Знай в Google News!


Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Анастасія Клімова.

Так, стало відомо, що у Львові розшукується безвісти зникла Цюник Ольга Василівна. Останні раз жінку 1962 року народження бачили 4 листопада близько, 12:00. Наразі про місцеперебування жінки нічого не відомо, її телефон відімкнений.

Фото: Анастасія Клімова


На момент зникнення жінка була одягнена у світлу бежеву картку і чорні штани.

Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цю жінку, чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальні лінію 102, або за номером телефону 0984267851(син Володимир). Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові зник сивий пенсіонер у білій кепці. Про те, де він може перебувати, немає ніяких повідомлень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі розшукують 13-річного підлітка. Хлопчик пішов з дому і не подає ніяких повідомлень своїм родичам.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині зник молодий хлопець з розладами психіки. Його розшукую майже місяць, на момент зникнення чоловік був одягнений у штани бордового кольору, помаранчеву олімпійку і шкіряні туфлі.