Чинний мер Львова Андрій Садовий підбив підсумки карантину “вихідного дня”.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у дописі міського голови Андрія Садового у соціальній мережі Facebook.

Так, Садовий розповів про підсумки карантину “вихідного дня” у Львові. Він зазначив, що ці дні були не простими для міста та всіх його жителів.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео


"Це були непрості два дні у Львові. Робота була у всіх: підприємців, поліції і юристів нашого Центру підтримки підприємництва. 700 дзвінків, 80 виїздів, робота з протоколами на підприємців, які ми будемо оскаржувати в судах. Юристи в нас хороші", - зазначив Садовий.

Також Садовий відзначив, що сподівається, що Кабмін почув Львів і більше не бути впроваджувати подібних протиепідеміологічних заходів. Мер впевнений, що заходи, щодо запобігання поширенню коронавірусу потрібно розробляти разом.

"Прем’єр-міністр на завтра скликає нараду з мерами щодо, так званого, карантину “вихідного дня”. Маю надію, що нас таки почули. Ще раз хочу наголосити, ми не проти заходів запобігання поширення епідемії. Їх потрібно розробляти і впроваджувати разом. Ми проти необдуманих, абсурдних і, головне, недієвих рішень!", - заявив Садовий.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Комаровський пояснив шкоду антибіотиків при пневмонії.