В ефірі програми" Право на владу " у четвер 12 листопада виступив по відеозв'язку мер Львова Андрій Садовий. Як відомо, Львів не став вводити карантин вихідного дня, і садовий пояснив свою позицію.

Рішення української влади про введення карантину вихідного дня, Садовий назвав "не мудрим і шкідливим".

Львів завжди був і буде містом малого та середнього бізнесу. Якщо ввести карантин вихідного дня, постраждають 50 000 львів'ян та членів їх сімей.

"У березні наші підприємці самі закривали ресторани, магазини. Ви знаєте, у нас 50% виручки це субота-неділя. 50 мільйонів живих грошей люди не отримають. Вони не заплатять за квартиру, ніхто не купить продуктів, і ніхто це не буде компенсувати", - сказав Садовий.

Він зазначив, що ковідний фонд компенсує копійки, і люди, залишившись без засобів до існування, переможуть не до "Верховним", а міській владі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Як можна жити в країні, де одним можна все, а іншим нічого. Чому в Києві їм можна тримати свої козирні ресторани, а у Львові всіх потрібно виганяти на вулицю? Закон або для всіх, і всі живуть за одним правилом, або вибачте, але ця хвиля буде мати неприємні наслідки для всіх", - додав Садовий.

Нагадаємо, що Порошенко втік до Львова від смертельно хворої тещі, яка боролася з коронавірусом.

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу".

Нещодавно Знай передавав, що звіробій на суді вибухнула образами в бік Зеленського:"Зелена макака у ванній".