У Львові волонтерка Маруся Звіробій назвала президента України Володимира Зеленського зеленою макакою.


Про це вона заявила під стінами Галицького районного суду міста Львова, пише “Четверта студія”.


Так, стало відомо, що у Львові розпочався суд Зеленського над Фединою і Звіробій. Під стінами суду Маруся Звіробій назвала президента Володимира Зеленського зеленою макакою.

Маруся Звіробій, скріншот: YouTube
Маруся Звіробій, скріншот: YouTube


Відома волонтерка також наголосила, що на судове засідання не впустили представників засобів масової інформації.

“Зелена макака зробила собі теплу ванну, вона “фільтрує” журналістів, бо її влаштовують тільки “1+1”. Саме телеканал “1+1″ намагався втопити рейтинг п’ятого президента. Абсолютно не дивно, що сьогодні журналістів не пускають на судове засідання”, – зазначила Маруся Звіробій.

Відео можна переглянути тут.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що депутат Львівської міськради та керівник організації "Варта 1" Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах мера Львова.

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу".

Нещодавно Знай передавав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від " Слуги народу".