Олег Синютка погодився взяти участь у дебатах з Андрієм Садовим перед другим туром місцевих виборів.

Читайте Знай в Google News!

Телеканал "Суспільне" 11 листопада отримав відповідь від кандидата на посаду мера Львова Олега Синютки, який заявив, що братиме участь програмі«Виборчий округ. Дебати».

Варто зазначити, що відповідь від чинного мера Львова Андрія Садового редакція телеканалу отримала ще 6 листопада. Садовий надіслав лист, де зазначив, що готовий брати участь у політичній дискусії.

Лист-підтвердження Андрія Садового


Натомість Олег Синютка 4 листопада заявив, що не дебатуватиме з Андрієм Садовим на "Суспільному", оскільки описаний формат телевізійного шоу «Виборчий округ. Дебати» порушує статтю 49 Виборчого кодексу України. Проте вже за тиждень змінив свою думку, погодившись на дебати зі своїм опонентом.

Лист-підтвердження Олега Синютки

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще


Теледебати між двома кандидатами на "Суспільному" пройдуть 18 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці віддають мільйони на скандальний КСУ: розкрито захмарні зарплати суддів.

Як повідомляв "Знай.ua", скільки заробляють чиновники і депутати при Зеленському: доплати "за шкідливість" та компенсації на житло.

Знай.ua писав, зарплати в конвертах, пільговий проїзд і новий прожитковий мінімум - у Мінсоцполітики попередили, до чого готуватися українцям.