У львівських супермаркетах з'явилася незвичайна функція, яка дозволяє "підглядати" за покупцями з інших українських міст.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео оприлюднили на youtub-каналі "Соцпортал".

Так, стало відомо, що в супермаркетах мережі "Сільпо" у Львові та Одесі з'явилася вельми незвичайна функція. У торгових залах супермаркетів встановили спеціальну техніку, яка імітує стіну з вікном.


"У супермаркетах "Сільпо" Львова та Одеси поставили "вікна", через які можна спостерігати за покупцями з іншого міста", - сказано в повідомленні на youtub-каналі "Соцпортал".

Такі "вікна" допоможуть відвідувачам супермаркету в буквальному сенсі підглядати за покупцями в іншому місті. Ймовірно, на екран транслюється зображення з камер відеоспостереження встановлених в супермаркеті іншого міста.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ціни на ринках посадять харків'ян на голодний пайок, навіть омлет не по кишені. На харківських ринках різко зросли в ціні сезонні продукти.

Як повідомляє портал Знай.ua В Україні зросте ціна на овочі борщового набору. Вже через місяць овочі борщового набору в Україні коштуватимуть на 20-30% дорожче.

Також Знай.ua писав, що Наприкінці жовтня 2020 року в київських супермаркетах помітно подорожчали курячі яйця. Станом на 3 листопада їх вартість підвищилася на 30%.