Ще на початку епідемії COVID-19 чинний мер Андрій Садовий заявляв: "Карантин – єдині ліки, які можуть нас врятувати".

Читайте Знай в Google News!

Однак, нещодавно він підтримав акцію протесту рестораторів, які виступають проти закриття ресторанного бізнесу під час карантину вихідного дня. Таким чином Садовий хоче отримати більше підтримки у другому турі місцевих виборів, передає портал "Справжня варта".

Фото: Фото: пресслужба Львівської міської ради


На початку епідемії Садовий був впевнений, що карантин допоможе врятувати життя львів'ян. З того часу вже пройшло сім місяців. Вакцини від COVID-19 для широкого загалу іще немає, але Садовий уже не вважає карантин єдиними ліками проти коронавірусу. Тому Садовий взявся рішуче підтримувати рестораторів, які виступають проти запровадження «карантину вихідного дня».

"Карантин вихідного дня, на мою думку, – це дурниця. Ми були, є і будемо разом з вами, жодного нерозумного рішення місто приймати не буде. Ми з вами повинні взяти на себе всі зобов’язання: ніяких бенкетів, ювілеїв чи весіль, але про повний нокдаун не можна говорити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Якщо влада хоче робити якісь обмеження, то хай спочатку заплатить гроші людям, компенсації. Тому ми за людей. Треба мати здоровий глузд», – сказав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Андрій Садовий висловився проти закриття ресторанного бізнесу під час впровадження карантину вихідного дня.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві відкрили супербольницю для пацієнтів з коронавірусом.

Також Знай. ua писав, що міністр Степанов повідомив про "точку неповернення" - нардепи негайно викликають Кабмін" На килим " до парламенту.