Чинний мер Львова виступив проти закриття ресторанного бізнесу під час карантину вихідного дня, який вводить уряд.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформацій портал "Правда тут".

Так, стало відомо, що Андрій Садовий висловився проти закриття ресторанного бізнесу під час впровадження карантину вихідного дня. Він впевнений, що такі дії призведуть до банкрутства рестораторів.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео


"Переконаний, враховуючи те, що держава закликає закривати кафе і ресторани на вихідні і при цьому не виділяє аніяких компенсацій, за місяць-два ці заклади муситимуть закритися назавжди", - заявив Садовий.

Садовий переконаний, що у такому випадку слід взятися за просвітницьку роботу. Постійно нагадувати про засоби захисту та дотримування цих правил. При цьому він зазначає, що варто накласти заборону на масові заходи, такі як весілля чи масштабні святкування.

При цьому Садовий відмітив, що наразі жодної координації центральної влади з органами місцевого самоврядування немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, у коронавірусу з'явився несподіваний симптом, медики б'ють на сполох-перевірте вуха.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві відкрили супербольницю для пацієнтів з коронавірусом.

Також Знай. ua писав, що міністр Степанов повідомив про "точку неповернення" - нардепи негайно викликають Кабмін" На килим " до парламенту.