Стало відомо про те, що у Львові почали продавати будинок за практично мільйон доларів.

Таким чином, повідомляється, що в частині будівлі працює Художньо-меморіальний музей Алекси Новаковського. І ось, його вже збираються продати приблизно за один мільйон доларів.

В оголошенні, яке було виставлено в мережі автор повідомляє, що придбати його можна під готель.

Місцевий житель говорить про те, що було б непогано, якби влада області, або ж країни в цілому викупили його, і розширили Художньо-меморіальний музей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

А так, можливо незабаром там буде розташовуватися черговий, нічим непримітний готель.

Нагадаємо, що будинки, які розташовані на даній вулиці, є пам'ятками архітектури.

Нагадаємо, раніше стало також відомо про те, що в центрі Львова виставили на продаж пам'ятку за 16,2 млн доларів, йдеться про будинок Шпрехера, відомий також як Будинок Книги.

Про це повідомляє інормаційний портал Твоє місто.

Так, стало відомо, що у Львові виставили на продаж будинок на площі Міцкевича, 8. Зазначимо, що це – пам'ятка архітектури місцевого значення, побудована на початку минулого століття на замовлення підприємця іони Шпрехера.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.