Останнім часом у Львові спостерігається складна епідеміологічна ситуація. У зв'язку з цим, міський голова Андрій Садовий попросив львів'ян утриматись від нетермінових операцій.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так, стало відомо, що через складну ситуацію з Covid-19 Садовий закликав мешканців міста утриматись від операцій, з якими можна зачекати. Мер аргументує це тим, що зараз кожна лікарня зараз приймає хворих на коронавірус і навантаження на медиків дуже велике.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео


«Якщо є випадки, що операцію можна зробити через місяць-два, то так і треба робити, адже зараз не найкращий час. Майже кожна лікарня сьогодні приймає хворих на Covid-19, тому на місці людей, які мають нетермінові операції, я б утримався, трошки зачекав.

Сьогодні питання № 1 — надати допомогу всім, хто захворів на коронавірус. Зараз госпіталізації потребує десь 2% людей, але деколи бувають такі складні ситуації, що без допомоги медиків не обійтись», — зазначив Садовий.

Станом на 10 листопада у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 34 304 (+550 за попередню добу, з них 195 у Львові). Летальні випадки – 995 (+7). Вилікувалися – 21 679 (+691).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 479 197 (+10 179) людей захворіло, 8 756 (+191) померло, 214 657 (+5 514) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, що Київ ризикує "почервоніти" в лічені дні

Як повідомляв портал "Знай.uа", "червоний" Тернопіль б'є коронавірусні антирекорди

Також "Знай.uа" писав, що в Україні можуть ввести карантин вихідного дня, Степанов розкрив подробиці