У Львові від ускладнень від коронавірусу помер відомий медик у якого незадовго до смерті знайшли діабет.

Про це повідомляє інформаційний портал Оbozrevatel.

Так, стало відомо, що в неділю, 8 листопада через ускладнення коронавірусної хвороби помер завідувач відділенням інфекційної лікарні Ігор Мартинюк. Чоловікові було 56 років.

Читайте Знай в Google News!

У померлого від коронавірусу львівського лікаря незадовго до смерті знайшли діабет


Медики розповіли, що під час лікування від Covid-19 у Ігоря Мартинюка діагностували цукровий діабет. За тиждень до своєї смерті лікаря довелося перевести на штучну вентиляцію легенів.

"Можливо, як багато лікарів, не звертав уваги на своє здоров'я. Цукор був дуже високий, просто критично! Це призвело до серйозних ускладнень", - розповідає лікар-інфекціоніст Карина Калайдіна, яка зараз виконує обов'язки покійного Мартинюка.

Карина Калайдіна розповів, що Ігор Мартинюк вірив, що переможе хворобу. Він був веселим, енергійним і говорив, що після одужання продовжить працювати.

"І весь час просив, щоб про його стан ми не розповідали його дочці. Він не хотів виглядати слабким і хворим", - зізналася Калайдіна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не проп

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай.ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай.ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.