26-річний львів'янин побив 17-річний рекорд і став найкращим легкоатлетом України в жовтні 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає прес-служба відділення НОК України у Львівській області в Facebook.

Повідомляється, що днями завершилося голосування щодо кращих легкоатлетів України за жовтень 2020 року, в якому взяли участь експерти, ЗМІ та вболівальники. В результаті почесне звання отримав 26-річний уродженець Львова, майстер спорту України міжнураїодного класу, Богдан-Іван Городиський. Він був вихованцем львівської школи легкої атлетики, а його тренерами були Тамара Хіміон і Михайло Сташків.

Відомо, що 17 Жовтня Богдан-Іван побив 17-річний рекорд України (1:00.40 год.), зайнявши 20-е місце на чемпіонаті світу з напівмарафону в польській Гдині.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Богдан-Іван Городиський / фото: Facebook
Богдан-Іван Городиський / фото: Facebook

Водночас, 24-річний український футболіст, уродженець Львова Роман Яремчук став найкращим гравцем бельгійської Ліги у жовтні 2020 року. Хлопець є форвардом збірної України та бельгійського "Гента". Минулого місяця Роман оформив свій перший хет-рік, забив 6 голів і зробив один лелека в 4-х проведених матчах.

Роман Яремчук / фото: Facebook
Роман Яремчук / фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чемпіонка світу Анна Безсонова вперше стала мамою.

Як повідомляв портал Знай.иа, українці вимагати, щоб капітан збірний Іспанія Серхіо Рамос змінивши татуювання, яке неправильно передає назву столиці нашої держави.

Також Знай.иа писав, що луганчани зазнали третьої поразки поспіль на груповому етапі Ліги Європи УЄФА.