Львівські борчині виграли чотири медалі на Чемпіонаті Європи у Римі.

Про це повідомляє НОК у Львівській області.

У четвер, 13 лютого львівські борчині отримали медалі на чемпіонаті Європи із спортивних видів боротьби, який проходить у Римі. Так, львів'янка Ангеліна Лисак потрапила у “бронзовий фінал”, вона разом із трьома іншими українськими борчинями виграли чотири медалі.

Українські спортсменки завоювали чотири медалі чемпіонату Європи-2020


Звання віцечемпіонок Європи вибороли львів'янки Оксана Лівач у ваговій категорії 50 кг й Соломія Винник (55 кг). Бронзовими нагородами відзначилися Ангеліну Лисак (59 кг) та Алла Черкасова (68 кг).

Українські спортсменки завоювали чотири медалі чемпіонату Європи-2020


Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав українських спортсменок. Та побажав подальших успіхів на міжнародній арені на шляху до олімпійського Токіо–2020.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український борець греко-римського стилю, дворазовий чемпіон світу і депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Жан Беленюк не поїхав на чемпіонат Європи з боротьби.

Як раніше писав портал Знай.ua, Беленюк розповів, як тренується в перервах між засіданнями Верховної Ради.