Львів'янка Ярина Король стала чемпіонкою Європи на Чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате серед дорослих. Про це повідомили у прес-службі управління культури та спорту Львівської ОДА.

Через карантинні обмеження чемпіонат проходив онлайн. Від кожної країни в змаганнях брали участь тільки по дві людини серед жінок і серед чоловіків. Троє з учасників вибороли призові місця.

Абсолютною переможницею стала майстер спорту України 28-річна Ярина Король. Срібним призером стала ще одна уродженка Львівщини Наталія Мутіна. Вона вже не раз перемагала на чемпіонатах Європи та України.

Бронзу взяв брат Ярини Олег Король. Він є головним тренером збірної Львівської обласної федерації кіокушинкай карате.

Нагадавши, Знай повідомляв, що львів'янки стали призерами чемпіонату України з художньої гімнастики. 21 жовтня, на чемпіонаті України з художньої гімнастики в Ужгороді визначилися переможці та призери у багатоборстві серед гімнасток, які виступають за програмою майстрів спорту України, а також серед клубів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай писав, що 10-річна Діана Коленнікова зі Львівщини стала чемпіонкою України з настільного тенісу. У місті Олександрія Кіровоградської області відбувся Чемпіонат України з тенісу настільного "прудкий м'яч" серед гравців 2010 року та молодших.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області завершився Чемпіонат України з армспорту серед юнаків, юніорів та молоді. Змагання проходили з 2 по 5 жовтня. Переможцем у двох категоріях став молодий спортсмен з Тернопільщини.