Одне з головних страв на святковому столі - закуска. Вона повинна бути швидкою в приготуванні, ситною і звичайно ж неймовірно смачною.

Щоб догодити всім гостям пропонуємо три закусочні рулети на будь-який смак. Рулети з різною начинкою припадуть до смаку всім, а їх приготування не забере багато часу.

Читайте Знай в Google News!

Продукти


Для першого рулету:
Хліб тостовий - 4 скибочки
Риба червона солона - 200 г
Сир м'який - 80 г
Майонез - 2 ст. ложки
Цибуля зелена - 1 маленький пучок

Для другого рулету:
Хліб тостовий - 4 скибочки
Крабові палички - 8-10 шт.
Сир м'який - 80 г
Майонез - 2-3 ст. ложки

Для третього рулету:
Хліб тостовий - 4 скибочки
Шинка - 6-8 тонких скибочок
Сир чеддер - 6-7 скибочок
Корнішони мариновані - 3-4 шт.
Майонез - 3-4 ст. ложки

Спосіб приготування:

Перший рулет - з червоної риби. Для всіх рулетів нам знадобиться хліб для тостів з обрізаними скоринками. Для початку нарізаємо рибу тонкими пластинками.


Стіл застилаємо плівкою і розкладаємо шматочки риби внахлест. Змащуємо майонезом. Зверху викладаємо чотири шматочки хліба (теж внахлест), злегка прокатуємо качалкою по швах. Тепер викладаємо шар м'якого сиру і дрібно порізану зелену цибулю. За допомогою плівки акуратно звертаємо все в рулет.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще


Перекладаємо рулет на чисту плівку, щільно загортаємо рулет в плівку, робимо "цукерку". Рулет з червоної риби прибираємо в холодильник на 6-8 годин (можна на ніч).


Наступний рулет - з крабовими паличками. Чотири або шість крабових паличок розгортаємо і розкладаємо на плівці внахлест. Змащуємо невеликим шаром майонезу. Решту крабових паличок дрібно нарізаємо.


М'який сир змішуємо з 1 ст. ложкою майонезу і порізаними крабовими паличками. Зверху на крабові палички викладаємо чотири шматочки хліба внахлест, прокатуємо хліб качалкою. Зверху викладаємо суміш м'якого сиру, майонезу і крабових паличок. Все добре розрівнюємо.


Звертаємо все в рулет. Так само акуратно і щільно загортаємо рулет в плівку, робимо "цукерку". Рулет з крабових паличок відправляємо в холодильник мінімум на 6-8 годин.

Третій рулет - з шинки. Шинку розкладаємо на плівці, наносимо тонкий шар майонезу зверху. Шматочки хліба кладемо внахлест поверх шинки. Потім сир.


На один край викладаємо корнішони і загортаємо в рулет. Огірочки повинні опинитися в центрі готового рулету. Знову скористаємося плівкою і щільно все звертаємо. Рулет з шинки теж відправляємо в холодильник на 6-8 годин.


Готові рулети відмінно нарізаються!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у мережі розповіли простий рецепт класичної мекіканской закуски.

Як повідомляв портал Знай.uа , кефірне тісто без дріжджів: кайфовий рецепт, який повинен бути у кожної господині

Також Знай.uа писав, що паштетики з "львівської кухні" з куркою і печінкою стануть ідеальним перекусом