Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська частенько радує своїх фанатів публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно зірка навіть кардинально змінила імідж, тому тепер тішить фантів фотографіями у новому образі.


Так, цього разу зірка вирішила порадитися у соціальній мережі Іnstagram зі своїми підписниками, яке фото краще обрати для інтерв'ю. Зірка оприлюднила фото у білому звабливому костюмі серед оранжереї. Також Цибульська зазначила, що готує до релізу альбом.


"Готую до релізу альбом. Купа питань без "правильної" відповіді. Сьогодні зрозуміла - її нема. Правильно так, як ТИ вирішиш.

Тільки не мочи штани. Коли треба буде на касі життя отримати результати своїх рішень. Все просто. Все в житті починається в тобі і замикається в тобі", - зазначила зірка.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кума Дзідзьо Цибульська поцілувала в губи жінку в дзеркалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що кума Дзідзьо Цибульська вляглася прямо на червоній доріжці з морозивом в руках.