54-річна жінка пережила справжній жах, коли одного разу прийшла справити нужду. Вона сіла на унітаз, відчула сильний біль, помітила, як по нозі стікає кров, а тоді зрозуміла, що її вкусила змія.

Інцидент стався у Таїланді, передає News.com

Постраждала 54-річна Бунсонг Плайкев спершу не помітила, що в її унітазі ховається змія. Тому вона сіла, щоб справити нужду.

фото: News.com


Вона вкусила мене, коли я робила свої справи”, – зазначила жінка.

Постраждала каже, що відчула сильний біль, побачила, як по нозі стікає кров і машинальну засунула руку в унітаз. У її палець в ту ж секунду вп’явся пітон.

Жінка струсила змію, яка була понад 2 метри завдовжки, і вилетіла з кімнати. Її чоловік замкнув двері і викликав фахівців із вилову диких тварин. Разом зі змієловами на місце події приїхали медики. Жінці надали першу допомогу й доправили її до лікарні.

Постраждала Бунсонг Плайкев зазначила, що після цього тепер кожного разу перевірятиме унітаз перед тим, як сісти на нього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром нахабна гадюка окупувала улюблене місце туристів, більше туди-ні ногою

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Хижак з Червоної книги накинувся на беззахисних українців: "Покусала дівчину, звисала з дерева"

Також «Знай.uа " писав, що У Запоріжжі на городян полює отруйна Рептилія, дивіться під ноги