У Львові місцеві жителі помітили кота, який тікав з Ратуші.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомив і громадський активіст Святослав Товстига.

Так, у вівторок, 27 жовтня у Львові з приміщення Ратуші втік кіт. Містяни помітили, як тварина намагається спуститися з будівлі Ратуші по стінах споруди.

Скріншот


"Знаєте є приказка: із корабля, що тоне, першими тікають лише щури, а сьогодні втікав кіт Андрія Івановича", - іронічно підмітив громадський активіст Святослав Товстига.

Скріншот


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це в коментарях під оприлюдненим відео.

"Кота не впильнував, як місто може пильнувати... а стільки піару було", "Пішов шукати вихід по колу на перший поверх", "Кіт, хоче на волю", "Андрію Івановичу, що зараз з котиком? Це ж порушення правил утримання тварин", "Шкода кота, бо про нього забули. Малому прийдеться ночувати на балконі при температурі 7-8 градусів", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Нагадаємо, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Львові діючий мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося.

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницькому хитрий виборець навішав локшину на вуха спостерігачам: "У мене в телефоні".