Андрій Садовий заявив, що у Львові буде другий тур виборів. За словами політика, таке рішення прийняли самі львів'яни у неділю, 25 жовтня.

Про це Садовий заявив в інтерв'ю телеканалу "Україна 24".

Так, мер Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові відбудеться другий тур місцевих виборів.

"Я думаю, що львів'яни прийняли рішення, що повинен бути 2-й тур, він і буде", - заявив Садовий.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


За його словами, він би дуже хотів, щоб це була боротьба стратегій, щоб було менше бруду. Але зазначив, що його мета - перемогти на виборах.

"Але ми готові до різних кампаній, тому що наша мета - перемагати, йти вперед, щоб Львів мав хороший прогрес у завтрашній день. Тому я оптиміст", - сказав мер Львова.

Варто нагадати, що у неділю, 25 жовтня, в Україні вперше проходять місцеві вибори всіх рівнів, на яких громадяни оберуть як представників до місцевих та обласних рад, так і голів селищних та міських рад.

Нагадаємо, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Львові діючий мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницькому хитрий виборець навішав локшину на вуха спостерігачам: "У мене в телефоні".