Андрій Садовий порадів високому рейтингу партії "Голос" на місцевих виборах, що відбулися у неділю, 25 жовтня.

Про це політик написав на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, Андрій Садовий зазначив, що готовий до діалогу з партіями які пройшли до міської ради задля розвитку Львова та подальшої співпраці. Також Садовий відзначив, що радий високому рейтингу "Голосу" у Львові.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


"Львів‘яни здебільшого підтримали проєвропейські і проукраїнські сили. Львів – це Україна, Львів – це Європа і ми з цього шляху не звернемо.

Радий високому результату «Голосу» у Львові. Нас мало що ділить з цією політичною силою. Ми готові до тісного діалогу і спільної розробки подальшої стратегії розвитку міста. Це також стосується й інших партій, які потраплять до міської ради.", – написав Садовий.

Скріншот

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові діючий мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося.

Також, "Знай.uа" писав, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків зробив свій вибір на місцевих виборах