Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль проголосував на місцевих виборах за місцем реєстрації у Львові. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook Facebook.

Читайте Знай в Google News!

У неділю, 25 жовтня, по всій Україні проходять місцеві вибори, на яких громадяни обирають міських голів, членів міських та обласних рад, а також голів територіальних громад.

На виборчу дільницю також прибув прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Посадовець вирушив голосувати за місцем реєстрації-до Львова. Він прибув на свою дільницю у Львівський професійний коледж спорту разом з дружиною і старшою дочкою.

Шмигаль з родиною на виборах / фото: Facebook
Шмигаль з родиною на виборах / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шмигаль зазначив, що ці вибори стануть історичною подією в історії України.

"сьогодні місцеві вибори проходять на новій адміністративно-територіальній основі, що дозволяє Україні рухатися далі: розвивати інфраструктуру, покращувати державні послуги, робити країну комфортною для людей, - написав прем'єр-міністр. - Майже 1,5 тисячі громад матимуть власну сільськогосподарську землю – понад 2 млн гектарів. Наступного року бюджет громад складе понад 500 млрд грн. Вперше в історії незалежної України люди на місцях самі будуть розпоряджатися коштами і вирішувати, куди їх витрачати. Це ключовий елемент реформи децентралізації".

Денис Шмигаль / фото: Facebook
Денис Шмигаль / фото: Facebook

На закінчення чиновник зазначив, що після цих виборів на плечі місцевого самоврядування ляже повний обсяг відповідальності, чого також не було за всю історію незалежної України. Шмигаль зазначив, що уряд ставати дуже близьким до народу і люди тепер можуть ефективніше її контролювати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Львовом передрукували понад 40 тисяч бюлетенів через друкарську помилку.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю.

Також Знай.иа писав, що Віталій Кличко звернувся до киян"з дивана".