Львівська довгожителька Анастасія Ксендз відзначила свої 103-ті уродини.

Про це повідомляє інформаційний портал "Еспресо.Захід".

У Львові традиційно вітають всіх довгожителів міста які відсвяткували 100 і більше років. Нещодавно, 20 жовтня, свій 103-й день народження відзначила Анастасія Миколаївна Ксендз.

Працівники управління соціального захисту міста привітали довгожительку та вручили їй матеріальну допомогу в розмірі 5 тис. грн.


Варто зазначити, що у Львові проживає вісім чоловіків та 31 жінка, яким у 2020 році виповнюється сто та більше років. Зокрема, 19 львівських довгожителів відзначатиме свій столітній ювілей, а 20 — 101 та більше років. Найстаршому мешканцеві Львова цього року виповнюється 104 роки.

Традиційно тим львів'янам, яким виповнюється по сто років, на день народження з бюджету Львова надають одноразову матеріальну допомогу в розмірі 5 тис. грн, пам'ятну монету та вітальний лист від імені міського голови.

Усім же, хто святкуватиме 101 та більше років, – допомогу в розмірі 5 тис. грн. Загалом у 2020 році на виплати одноразової допомоги для львів'ян-довгожителів у бюджеті передбачили 195 тис. грн.

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа , Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірус може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще