Львів'янка поскаржилася на платні послуги у місцевій лікарні, які раніше надавалися безкоштовно.

Про це у спільноті Гаряча лінія міста Львова написала Юлія Підлубна-Барабаш у соціальній мережі фейсбук.

Так, львів'янка розповіла, як її сестра приїхала до лікарні за направленням лікаря і була змушена платити за послуги, які раніше були безкоштовними.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео


"Сьогодні сестра приїхала в міську лікарню на Миколайчука зробити рентген руки, і була здивована! На стіні висить прайс з цінами. І маючи скерування від сімейного лікаря, їй сказали оплатити 475 грн. Дуже цікаво...цей рентген кабінет завжди був на бюджеті лікарні, і оплачували тільки за плівку", - написала Юлія Підлубна-Барабаш.


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під постом львів'янки.

"Сімейний лікар дав вам скерування напевно на рентген в поліклініку. Там безкоштовно. В лікарні безкоштовний рентген для тих,кого привозить швидка, або хто лежить в лікарні. А,якщо ви захотіли робити там рентген, тоді мусите платити", "Я не платила, скерував хірург на місці! А причім тут сімейний", "Сімейний лікар як може скерувати у лікарню на рентген? Ще й лікарню швидкої допомоги. Самі собі вирішили туди поїхати?", "От цікаво, а чому в різних медичних закладах ціни на послуги різні?",

"В лікарні на Миколайчука платять за послуги навіть коли привозить швидка.Переконалась ще в червні.Коли робили КТ за що оплатили 900 грн", "Треба вимагати чек завжди", "
Перед тим, як кудись йти й щось робити в нашій країні потрібно запитувати, а скільки це коштує?на жаль!Що в державних, що в приватних установах!", "Лікарня бере гроші за парковку автомобілів, а ви про рентген... Отак яке відношення лікарня має до надання послуг з паркування автомобілів?", - так відреагували користувачі мережі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа , Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірус може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.