У Львові Анна Костюк відмовилася від святкування дня народження в ресторані, щоб нагодувати 200 бездомних.

Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Так, львів'янка звернулася до спільноти взаємодопомоги «Емаус-Оселя» з пропозицією долучитися до роздачі їжі біля Порохової вежі для бездомних і влаштувати їм обід власним коштом. Для того, щоби нагодувати 200 потребуючих жінці знадобилося всього лиш 1500 грн.

Фото Анни Костюк


«Якщо коротко, то це історія про те, як я хотіла відсвяткувати свій ювілей і, якщо зовсім чесно, то ідея святкувати в ресторані мене зовсім не гріла… Мені хотілось нагодувати людей, які цього направду потребують, і я вирішила, що хочу організувати обід для 100 людей (в реалі вийшло 200)…

Щастя, що у Львові є організація, яка займається організацією обідів для безпритульних. Після розмови з ними я дізналась, що 1500 грн достатньо, щоб нагодувати 200 людей. Все, що потрібно – це просто закупити їжу зі списку і привезти їм у притулок… », – розповідає свою історію львів’янка.

Фото Анни Костюк

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


Анна Костюк переконана, що робити добро значно легше, ніж ми думаємо. І до того ж на гарні речі не потрібно великі суми грошей, зробити добро може кожен охочий.

Фото Анни Костюк


«Я завжди була прихильником того, щоб робити добрі справи мовчки. Бо якщо хочеш зробити добро, то навіщо розповідати про це світу? Але в мене є один залізний аргумент – і це 7 грн 50 коп. Рівно стільки потрібно, щоб нагодувати обідом одну людину», – переконана вона.

2300 грн стільки потрібно, щоб нагодувати 200 людей. Не вірите? І правильно робите. Насправді достатньо 1500 грн. Знову...

Geplaatst door Anna Kostiuk op Maandag 19 oktober 2020

Нагадавши, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Нещодавно Знай передавав, що Перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя.