Львівщина має стати тією точкою опори, завдяки якій Україна повернеться на євроінтеграційну дорогу.

Про це лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко заявив під час виступу на мітингу у центрі Львова.

Так, Петро Порошенко зауважив, що у 2019 році саме львів’яни під час виборів проголосували “за” Україну та Європу. За розвиток і можливість стати європейською країною.

Порошенко, скріншот з відео
Порошенко, скріншот з відео


“Колись видатний мислитель, математик і винахідник античності Архімед сказав: “Дайте мені точку опори і я зрушу Землю”. Так, от Львів та Львівщина були і є тією точкою опори в Україні, з якої ми повернемось до європейського вибору нашої держави. До патріотичної та професійної влади, яка любить Україну. Повернемося до справжнього опору агресору та поверненню анексованих та окупованих українських земель”, – наголосив Порошенко.

Також Порошенко наголосив, що зараз основне завдання це розвивати Україну, а для цього потрібна фахова влада.

“Ми з вами багато що робили за 5 років для побудови фундаменту української державності. Наше завдання – зробити все для того, щоб зберегти і розвинути Україну. А для цього – Україні потрібно повернути справжню, професійну та проєвропейську владу”, – говорить Порошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадаємо, 12 жовтня Петра Порошенка, який хворів на коронавірус виписали з лікарні

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко перебуває в лікарні з двостороннім запаленням легенів

Також Знай.ua писав, спливло скандальне інтерв'ю Порошенка