Колишній президент України Петро Порошенко лікується в одній з київських лікарень. Нещодавно у політика діагностували коронавірус. За словами його дружини Марини, йому стало гірше.

Про це дружина Петра Олексійовича Марина Порошенко повідомила в інтерв'ю Яніні Соколовій.

Так, дружина п'ятого президента України Петра Порошенка розповіла, що її чоловік перебуває в лікарні з двостороннім запаленням легенів. За словами Марини Порошенко, він отримує необхідний комплекс лікування, але його здоров'я сильно похитнулося.

Петро Порошенко, скріншот
Петро Порошенко, скріншот


«На жаль, у нього зараз погіршився стан крові - вона дуже густа — і навіть лікарі не можуть взяти аналіз, щоб проконтролювати його стан здоров'я», - зазначила вона.

Варто зазначити, що в Україні зафіксовано 4753 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 - це антирекорд кількості нових хворих на добу.

7 жовтня (станом на 9:00) в Україні 239 337 лабораторно підтверджених випадків-19, з них 4597 летальних, 105970 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 4753 нових випадки. Всього проведено 2455407 Тестування методом ПЛР. За добу одужали 2569 пацієнтів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко. "Отримав позитивний тест на Covid" - пише Порошенко.

Як повідомляв "Знай.ua" , невдала компанія екс-президента Порошенка: вечірка в день жалоби і розбиті об голову яйця.

"Знай.ua" писав, "Україна і Росія приречені дружити", - спливло скандальне інтерв'ю Порошенко.