У Львові засудили чоловіка за побиття охоронця, який попросив його поміряти температуру. Про подробиці події розповідає видання "Zaxid.net".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що Залізничний районний суд Львова визнав провину львів'янина Романа С., який вдарив охоронця торгового центру Victoria Gardens. Згідно з матеріалами справи, винний зайшов в ТРЦ і попрямував у бік супермаркету "Сільпо".

На вході охоронець попросив городянина поміряти температуру, проте той прохання проігнорував. Тоді охоронець його наздогнав і попросив зупинитися, за що отримав від Романа С. удар по обличчю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На судовому засіданні Роман заявив, що його обурило прохання охоронця ТРЦ, оскільки останній не має права вимагати від нього вимірювати температуру. Зловмисник не визнав своєї провини, стверджуючи, що не ображав і не бив охоронця.

Суддя вивчила всі речові докази у справі, в числі яких знаходилися слова співробітників ТРЦ, відео з камер відеоспостереження і результати судово-медичної експертизи. Роман С. був визнаний винним і зобов'язаний заплатити штраф у розмірі 850 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чоловіка, який пообіцяв фінансову допомогу жінці з хворою дитиною, а натомість пограбував її, затримала кіберполіція.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині порушники правил дорожнього руху жорстко відповіли жінці, яка зробила їм зауваження.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині спіймали нелюда, який глумився над небіжчиками.