Нещодавно в інтернеті зацькували жінку після того як оприлюднили відео матері з дитиною на «повідку». Жінку почали ображати в соцмережах і погрожувати їй на вулиці. Але мабуть не варто так швидко поспішати з висновками, адже це не повідок, а спеціальний браслет безпеки, який матусі порадив використовувати лікар для прогулянок з сином.


У маленького Марка лікарі діагностували аутизм. Хлопчик не усвідомлює небезпеки і не відповідає коли до нього розмовляють. Таке пристосування абсолютно не приносить шкоди дитині за рахунок м'якого кріплення на руці. Але воно допоможе врятувати життя якщо буде небезпека.

Зараз крім хворого сина на Варварі лежить турбота про практично сліпого дідуся з прогресуючою хворобою Альцгеймера.

"Якщо син втече, я його наздожену, але для цього мені потрібно було б залишити напівсліпого і не розумієючого навколишній світ дідуся одного на вулиці. Поки я б йому пояснювала, що мені потрібно наздогнати сина, могло статися щось страшне", - говорить Варвара Пономарьова.


Зараз прийти на допомогу Варварі нікому, адже кілька років тому у неї помер чоловік і мама. Сама ж жінка вже практично знесилена від нерозуміння оточуючих і загроз які постійно сипляться через дитину на «повідку».

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Затравили маму с ребенком на «поводке»

В интернете появилось видео матери с ребенком на «поводке». Женщину начали травить в соцсетях и угрожать ей на улице. Но не спешите с выводами, ведь на самом деле это приспособление — браслет безопасности

Geplaatst door ТОК op Vrijdag 31 juli 2020

Нагадавши, Знай писав, що люблячий батько щосили підтримує онкохворого сина. Маленькому Артуру раніше поставили діагноз-рак нирки. Тоді сім'я успішно подолала хворобу, проте цього року рак повернувся вдруге і хлопчикові діагностували лікемію.

Також Знай повідомляв, що однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. У маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Нещодавно Знай передавав, що перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя. Чоловік помер у Каліфорнії від лейкемії. Рецидив раку крові стався через 12 років після лікування.