У Львові контролер знайшов на зупинці громадського транспорту гаманець та повернув власниці.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Так, стало відомо, що контролер ЛКП «Львівелектротранс» Іван Мисьо знайшов на трамвайній зупинці гаманець та повернув його власниці.

Чоловік вийшовши з трамвайного маршруту № 9 на вулиці Руській, знайшов гаманець, який лежав неподалік сміттєвого бака. Контролер Іван Михайлович Мисьо розповідає, що відкривши гаманець, він побачив паспорт, різноманітні картки, серед яких номер телефону на стартовому пакеті від SIM-карти.

Фото: ЛМР


«Коли зателефонував за цим номером телефону, то почув голос дівчини, яка підтвердила про втрату речей та розповіла, що навчається в університеті, переживала, чи знайде гаманець. Адже разом з усіма документами був студентський, який потрібно було б відновлювати», — зазначив Іван Мисьо.

Після повернення гаманця, Катерина Пушкар висловила вдячність контролеру за повернення знахідки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірус може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.