Львів'янка Марія Мельник відзначила свій 101-й день народження.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Так, стало відомо, що у Львові у четвер, 15 жовтня, свій 101-й День народження відзначила Марія Семенівна Мельник.

«Марія Семенівна — чудова людина, життєрадісна, доброзичлива і весела. Долучаюсь до усіх привітань, які сьогодні отримає пані Марія! Міцного здоров’я, любові близьких та усіляких гараздів!», — зазначив Ігор Кобрин, керівник міського управління соціального захисту.

Марія Семенівна Мельник


Традиційно, працівники управління соціального захисту міста привітали довгожительку та вручили їй матеріальну допомогу в розмірі 5 тис грн.

Також у жовтні день народження святкуватиме ще одна довгожителька міста. Зокрема, 24 жовтня свої 103-ті уродини відзначатиме Анастасія Миколаївна Ксендз.

Загалом, у Львові мешкає 8 чоловіків та 31 жінка, яким у 2020 році виповнюється сто та більше років. 19 львівських довгожителів відзначатиме свій столітній ювілей, а 20 — 101 та більше років. Найстаршому мешканцеві Львова цього року виповнюється 104 роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірус може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.