Приємно іноді передивлятися старі сімейні фотоальбоми, це допомагає зануритися в атмосферу того часу. Саме фотографії допомагають побачити те, якими колись були твої рідні та знайомі.

Фото: Про Львів

Фото: Про Львів


Особливо приємно передивлятися фото міста у якому ти живеш, щоб прослідкувати настільки воно змінилося за цей час чи лишилося з таким автентичним та недоторканним. Тому, пропонуємо вашій увазі Львів на фотографіях 1960-70-х років, передає портал Про Львів.

Фото: Про Львів

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: Про Львів


Львів постійно змінюється – наче і не кардинально, проте, якщо порівняти сучасне місто із тим, яким воно було ще кілька десятиліть тому, зміни ці суттєві і дуже помітні. Тому тим цікавіше розглядати старі фотографії ще радянського Львова.

Фото: Про Львів

Фото: Про Львів


Львівський блогер Олександр Шутюк опублікував фото з сімейного архіву Анни Шашук, зроблені у 1960-70-х роках.

Фото: Про Львів

Фото: Про Львів

Фото: Про Львів

Фото: Про Львів

Фото: Про Львів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.