У Львові стара автентична брама одного з під'їздів міста опинилася на смітнику.

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Сhristina Badzyan

«Господарниками у жовтні є не лише кандидати на місцеві вибори, а й мешканці на Меретина, 8. Стара автентична, нікому не потрібна брама опинилася на смітнику, а її місце зайняла «сучасна мінімалістична» металева консерва», – написала Christina Badzyan.

Фото: ФБ/Christina Badzyan


Львів'янка зазначила, що поки надала покинутій брамі притулок у своєму гаражі. До того ж додала, що у її під'їзді була схожа, але в занедбаному стані. Тож мешканці будинку спільно з міською радою відновили її.

«У людей немає грошей, а в під’їзд ходять бомжі, — скажуть одні. Реставрація дуже дорога!». «Та то старі ті двері були, відреставрувати неможливо», — скаже ще хтось. Але мушу розчарувати і перших, і других. У нашому будинку на Гуцульській стояла аналогічна брама. Стара, похила, не зачинялася.

За програмою співфінансування з неї зробили красуню. Ціна питання — 17 тисяч гривень з усіх мешканців, а решту — 40 тисяч — оплатило місто. Ви вірите що та металева бляшанка коштує менше 17 тисяч?», – зазначається у дописі Christina Badzyan.

Фото: ФБ/Christina Badzyan

Господарниками у жовтні є не лише кандидати на місцеві вибори, а й мешканці на Меретина, 8. Стара автентична, нікому...

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Christina Badzyan op Maandag 12 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.