На Львівщині у дитячому садку намалювали карту України без Криму.

Про це повідомляють місцеві жителі у соціальних мережах.

Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Яворів у дитячому садочку намалювали карту України без Криму.

“Сьогодні малий приніс ту розмальовку із садочка, питаю де Крим? Каже то вихователька таке дала! Питання то така вихователька чи то вже на рівні міністерства освіти? Дитячий садок знаходиться в третьому містечку, м. Яворів”, – пише користувач Vitalio Toto.

Скріншот


Допис поширила Батьківська рада Львівщини, яка вимагає реакції у обласного департаменту освіти і науки Львівської ОДА.

“Скільки років війна триває – забули?”, – йдеться у повідомленні.

Батьки дітей, які ходять у цей дитячий садок відреагували на це:

"Я та людина яка першою писала про цей випадок, стосовно дитячого садка там ситуація двояка, і сама вихователька має проукраїнську позицію, невірна карта попала дітям випадково і помилкової, а ця ситуація обговорювалася не на публічному загалі, а в колі друзів, це швидше непорозуміння ніж зрада національних інтересів.

Вихователь порядна жінка, із великим стажем, яка помилково надрукувала не ту карту, вона визнала свою помилку, попросила пробачення. Батьки не мають до неї претензій", - зазначили батьки.

Скріншот

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про місцеві вибори-2020: у ЦВК пояснили, чи можна проголосувати з паспортом в "Дія" і назвали важливу умову. Українцям пояснили, чи можна віддати голос на місцевих виборах-2020 з паспортом в "Дія"

Також портал Знай.uа писав про місцеві вибори-2020: як не "профукати" свій вибір, інструкція з голосування. Стало відомо, як правильно проголосувати на місцевих виборах.

Також портал Знай.uа писав, що голова Вінницької ОДА уник кримінального переслідування підставивши ділових партнерів по тіньовим схемам.